Депутатите от ГЕРБ са едни апостоли на Сатаната, които единствената

...
Депутатите от ГЕРБ са едни апостоли на Сатаната, които единствената
Коментари Харесай

Стоян Михалев: ГЕРБ са апостоли на Сатаната. Митов го обяви за безпризорен екзорсист

„ Депутатите от ГЕРБ са едни апостоли на Сатаната, които единствената им функционалност е да пазят техния водач и единствено това ги интересува. “, съобщи депутатът от „ Демократична България “ Стоян Михалев в ефира на NOVA NEWS.

Според него ГЕРБ е главната спънка, с цел да може да се случи нищо в страната.

„ Те саботират процесите. Позицията за Украйна е евроатлантическата позиция, това не е една позиция с ГЕРБ. Има метод да се разберем по външнополитическите въпроси. Когато въпросите опрат до вътрешната политика нещата стоят по корено друг метод. В момента, в който сложим тематиката за правосъдната промяна безусловно всичко се блокира “, сподели още депутатът.

Той уточни, че обединението с Българска социалистическа партия в кабинета на „ Продължаваме промяната “ е имала за цел да смъкна ГЕРБ от власт. „ Тя действително свърши тази работа “, разясни той.

За дясното обединяване с Политическа партия той уточни, че партиите, които съставляват са имали свои партийни конгреси, на които са дали мандат на водачите си за започване на договаряния с Политическа партия за общо явяване на парламентарните и локалните избори.

Той уточни, че предстоят диалози и уточняване на разнообразни елементи. Ако това обединяване няма добър резултат това ще сложи под въпрос идващите интензивности отсега нататък.

Отговорът от страна на ГЕРБ не закъсня. Даниел Митов дефинира Михалев на несретен изоставен екзорсист,  който постоянно броди полузашеметен в търсене на разкол.

„ Бих го посъветвал да се насочи към мистично-езотеричната попара, която забъркаха неговите бъдещи сътрудници от „ Промяната “. Нова образна еднаквост посредством шарени кръгчета, квадратчета и триъгълничета, които олицетворявали „ салдото, логиката, закона и реда “.

Ако толкоз са желали да вдъхват чувство за закон и ред, можеха просто да съблюдават Конституцията, вместо да назовават цветни фигурки за 3-годишни „ еднаквост “.

Та по този начин, отиваме на избори против детски херменевти и … този чудноват човечец “, разяснява Митов.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!4ТАГОВЕ предходна статияВАШИЯТ КОМЕНТАР Моля въведете коментар!Моля въведете името си тук Запомни ме при идващ коментар

, 30.01.2023, 14:13
30.01.2023, 13:34
30.01.2023, 12:12
30.01.2023, 11:10
Последни публикации-30.01.2023, 14:47-30.01.2023, 14:13-30.01.2023, 13:34Партньори
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР