Депутатите от ГЕРБ няма да подкрепят предложението на представителите от

...
Депутатите от ГЕРБ няма да подкрепят предложението на представителите от
Коментари Харесай

ГЕРБ няма да подкрепи промени в Закона за биологичното разнообразие

Депутатите от ГЕРБ няма да поддържат предлагането на представителите от " Обединени патриоти " за промени в Закона за биологичното многообразие. Това разгласи ръководителят на Комисията по околната среда и водите и народен представител от ГЕРБ Ивелина Василева, съобщи БГНЕС.
" Достатъчно правилни сме към нашия съдружен сътрудник и сме го уведоми ли за това ", сподели Василева на ексклузивен брифинг пред централата на партията. Промените в закона към този момент минаха на първо гласоподаване, само че предложение на водача на НФСБ Валери Симеонов и негови сътрудници депутати провокираха публичното неодобрение
Eкоексперти към този момент показаха терзание, че измененията ще дадат власт на екоминистерството да трансформира зоните от " Натура 2000 ", без да се преценява с научните данни. Имаше и митинги.
" За нас от ГЕРБ е значимо да заложим на научния метод, когато приказваме за ръководството на мрежата от предпазени зони Натура 2000 ", съобщи Василева и добави, че от партията ще предизвикват кръгла маса с присъединяване на всички заинтригувани страни. Тя ще се организира в Народното събрание през вторник идната седмица.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР