Депутатите от Държавната Дума на Русия са поканени на мероприятие

...
Депутатите от Държавната Дума на Русия са поканени на мероприятие
Коментари Харесай

Путин събира депутатите в Кремъл в петък

Депутатите от Държавната Дума на Русия са поканени на мероприятие с присъединяване на президента Владимир Путин в петък, на 30 септември, оповестява ТАСС , като се базира на думите на един от народните представители.

" На депутатите от Държавната дума е изпратена покана за Кремъл на 30 септември, където в 15:00 часа ще стартира събитие с присъединяване на съветския президент В. В. Путин “, написа депутатът от Комунистическата партия Парфенов в своя канал в Телеграм в четвъртък.

Депутатът не даде спомагателни детайлности. Източник от Държавната дума декларира пред организацията, че чака президентът да направи послание към двете камари на Народното събрание в петък.

" Ще има тирада, която ще дефинира основните задания, които ще би трябвало да решим в близко бъдеще. <...> Имаме сходен опит – Кримската пролет. Тогава, след оповестяването [на резултатите] от референдумите ръководителите на субектите (Крим и Севастопол) желаеха териториите да бъдат включени в състава на Руската федерация “, съобщи източникът, добавяйки, че срещата ще се концентрира върху резултатите от референдумите.

В сряда вечерта Кирил Стремоусов, заместник-началник съветските окупационни управляващи на Херсонска област, съобщи, че самолетът с водачите на така наречен ДНР, Херсонска и Запорожка област е кацнал в Москва, и разгласява обща фотография. По-рано ръководителят на " ЛНР “ Леонид Пасечник също заяви, че ще отиде в съветската столица, с цел да приключи правната процедура за присъединение на републиката към Руската федерация.

На 23-27 септември в украинските Донецка, Луганска, Херсонска област и окупираните от съветските войски територии на Запорожка област се организира референдум, на който, съгласно резултатите, болшинството поданици поддържаха присъединението към Русия. В сряда ръководителите на областите изпратиха публично послание към съветския президент Владимир Путин с предложение техните райони да бъдат признати като субекти на Руската федерация.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР