Депутатите от БСП за България внесоха в деловодството на парламента

...
Депутатите от БСП за България внесоха в деловодството на парламента
Коментари Харесай

Референдум за Паметника на Съветската армия

Депутатите от " Българска социалистическа партия за България " внесоха в деловодството на Народното събрание искане за изслушване  на министрите на културата и на районното развиване, както и на шефа на Държавната организация по метрологичен и механически контрол във връзка разрушаването на Паметника на Съветската войска.
Според заместник-председателя на ПГ " Българска социалистическа партия за България " Георги Свиленски " основен надзорник " на процеса по разглобяване на паметника е бил заместител регионалният шеф Георги Чичков. Депутатът сподели фотография, на която той театралничи до отсечен детайл от скулптурата.
" Този човек е представител на страната, а е застанал с част от паметника, все едно е умъртвил див глиган ", разяснява Свиленски.
Общинските съветници от София оповестиха, че са внесли в СОС дружно с сътрудниците си от " Възраждане " отчет с искане за осъществяване на референдум дали паметникът да остане на мястото си, както и гледище за анулация на решението на Столичния общински съвет за ремонт на монумента.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР