Депутатите от БСП Манол Генов и Георги Гьоков са допуснали

...
Депутатите от БСП Манол Генов и Георги Гьоков са допуснали
Коментари Харесай

Депутати от БСП станаха за смях

Депутатите от Българска социалистическа партия Манол Генов и Георги Гьоков са позволили нелепа граматическа неточност в свое публично питане до министъра на труда и обществената политика Бисер Петков, видяха сътрудниците от Actualno.

Народните представители търсят информация по отношение на сигнали, че по финансирана с европари стратегия за предоставяне на топъл обяд в Пловдив са събирани персонални данни и подписи от изпаднали в потребност хора, които да бъдат употребявани за издигането на кандидатурата за кмет на Пловдив на зам.-кмета на града Георги Титюков на локалните избори в края на октомври.

Петков дава отговор, че няма данни за такова нещо и подписи са събирани единствено в границите на условието да има отчетност какъв брой хора са получили топъл обяд. На фокус обаче остава и уводната част на обръщението до Петков, в което Генов и Гьоков напомнят, че " наближават избори и някоЙ партии ще се опитат да наберат нерегламентирана преднина ", допускайки сериозна граматическа неточност при членуването на думите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР