Депутатите от Атака ще решат дали да подкрепят вота на

...
Депутатите от Атака ще решат дали да подкрепят вота на
Коментари Харесай

Шопов за вота: Нинова, изпуснахте тайминга. Мерките са взети

Депутатите от ”Атака ” ще решат дали да поддържат вота на съмнение към държавното управление по време на гла8суването, разгласи Павел Шопов.
“Нинова, изпуснахте тайминга. Вотът трябваше да го пуснете по-рано. Мерките са взети”, разяснява Павел Шопов от партия “Атака” по-рано.

В Народното събрание през днешния ден се организират дебатите по четвъртия избор на съмнение към кабинета „ Борисов 3 “. Гласуването ще е идната сряда – 29 януари.

От “Атака” изненадващо нападнаха Българска социалистическа партия, че не са ги поканили на консултациите за вота. Хората на Волен Сидеров желаеха от социалистите отговори на няколко въпроса, с цел да решат дали да поддържат вота. Сред тях са: ще се усили ли размерът на пенсиите да вземем за пример и ще се признае ли турското иго за геноцид.

Движение за права и свободи авансово оповестиха, че ще поддържат вота. Те прецизираха, че не е значим аритметичният резултат от гласуването, а поуките от дебата.

В претекстовете към вота Българска социалистическа партия оповестиха, че кабинетът е рисков за България, тъй като половин милион българи са без вода, а 15 000 умират от замърсен въздух.

От ГЕРБ пък упрекнаха социалистите, че с вота целят само политически дивиденти. И по тази причина ще изгубят и идващите избори.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР