Депутатите ни ще подкрепят Сергей Станишев за председател на Европейския

...
Депутатите ни ще подкрепят Сергей Станишев за председател на Европейския
Коментари Харесай

Борисов: Категорично подкрепяме Станишев за председател на ЕП

Депутатите ни ще поддържат Сергей Станишев за ръководител на Европейския парламент. Това сподели пред публицисти в Брюксел след изключителното съвещание на Европейския съвет министър председателят Бойко Борисов, цииран от организация " Фокус ".

Попитан дали депутатите на ГЕРБ ще поддържат кандидатурата на Сергей Станишев за ръководител на Екологичен потенциал той отговори: „ Категорично ще го подкрепим. Аз още в предизборната акция недоумявах по какъв начин водачът на европейските социалисти, дори беше 5-и и не желаеха да го включват в листата. Сигурно сега му е мъчно да изяснява по какъв начин той не е ръководител на групата, тъй като неговата партия не му е дала това право, а ще оглави Европейския парламент “, посочи министър председателят.

„ Пред всички сътрудници българи споделих, че бихме го подкрепили. Българин на такава позиция е единствено чест и горделивост, без значение, че неговите хора в България не го харесват “, добави министър-председателят. Той отхвърли да уточни от кого е бил номиниран Сергей Станишев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР