Депутатите гласуват оставката на Николай НанковДнес, в първото за седмицата

...
Депутатите гласуват оставката на Николай НанковДнес, в първото за седмицата
Коментари Харесай

Депутатите гласуват оставката на Николай Нанков

Депутатите гласоподават оставката на Николай Нанков
Днес, в първото за седмицата пленарно съвещание, Народното събрание ще стартира работа с гласуването на оставката на Николай Нанков, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Като сегашен народен представител от групата на ГЕРБ Нанков е поискал Народното събрание да приключи пълномощията му на депутат, само че към момента не е обявил обществено претекстовете си за това.

БГНЕС напомня, че по гледище на премиера Борисов Николай Нанков подава оставка като министър на районното развиване и благоустройството и се върна в Народното събрание. Причина за това стана тежката злополука в рейс край Своге, при която починаха 20 души, а на неговото място в министерското кресло седна депутатът от ГЕРБ Петя Аврамова. Заедно с Нанков постовете си освободиха министрите на вътрешните работи и превоза Валентин Радев и Ивайло Московски.

В рамките на пленарното депутатите ще гласоподават и промени в Закона за държавната благосъстоятелност, имащи за цел да отразят нормативните промени в законодателството след анулацията на Закона за публично-частното партньорство. С измененията се уточни опцията страната да апортира парцели в капитала на публично-частни сдружения по смисъла на Закона за концесиите, само че при съблюдаване на законодателството в региона на държавните помощи. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР