Депутатите гласуваха за отмяна на мерките за смекчаване на мерките

...
Депутатите гласуваха за отмяна на мерките за смекчаване на мерките
Коментари Харесай

Камарата на общините одобрява планове за изключване от парламента на депутати, арестувани по подозрение за сериозно престъпление

Депутатите гласоподаваха за анулация на ограниченията за намаляване на ограниченията за „ изключване, учредено на риска “, с цел да се подсигурява, че депутатите могат да бъдат изключени от парламентарното имущество сега на арест за тежки полови или насилствени закононарушения.

Това беше първичната рекомендация, показана от Комисията на Камарата на общините - само че по-късно беше преразгледана от държавното управление, с цел да се увеличи прагът за евентуална възбрана до степен такса.

Но в неочакван ход, депутатите гласоподаваха със 170 против 169, болшинство от един, в интерес на предлагането на депутата от демократичните демократи Уенди Чембърлейн за възобновяване на първичното желание на политиката.

Това значи, че тези, които са били задържани по съмнение за принуждение или полово закононарушение, ще бъдат неразрешени от Народното събрание, в очакване на утвърждението на самостоятелна комисия.

Политиката за изключване беше препоръчана след редица произшествия, включващи депутати през последните години....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР