Депутати, симпатизанти и членове на ГЕРБ, облечини с фланелки с

...
Депутати, симпатизанти и членове на ГЕРБ, облечини с фланелки с
Коментари Харесай

Жива верига брани дома на Борисов от Ренета Инджова и отец Дионисий

Депутати, симпатизанти и членове на ГЕРБ, облечини с фланелки с лика на Бойко Борисов, се събраха пред дома на премиера в оставка в Банкя, с цел да отвърнат на готвена по думите им провокация против него. " Тече подготовка за поредна гнусна и безбожна провокация от страна на нормалните обвинени в Банкя ", съобщи Георг Георгиев - ръководител на МГЕРБ и депутат от ГЕРБ-СДС, във видео, излъчено във Facebook от пресаташето на партията Никола Николов.
Още по тематиката
" В хода на деня разбрахме, че тече подготовка за поредна гнусна и безбожна провокация от страна на нормалните обвинени - разпопения поп (отец Дионисий - бел. ред.), една някогашна премиерка (Ренета Инджова - бел. ред.), претендент за президент на една от опозиционните партии. Хора, които са известни със своето грозно и смело държание. Хора, които с изключение на да идват пред домовете на хората, да ги тероризират и тормозят - друго не вършат. Тези същите хора би трябвало да знаят, че даже в ден като днешния - ден за примирение, в който всички би трябвало да сме със фамилиите си, вгледани към себе си и духовното, ние се организирахме доста бързо ", съобщи Георг Георгиев.

" Достатъчно експедитивни сме, с цел да покажем, че няма да продължим да се позволява този гнет. Няма да продължи издевателството над хора, техните фамилии и деца. Една година към този момент стига! Една година ги търпяхме, една година бяхме толерантни, една година показвахме това образование, което приляга на хора, ръководещи, хора, които осъзнават какво значи отговорност. От през днешния ден нататък същите тези би трябвало да знаят и да си дават сметка, че всякога, в който тръгнат да тероризират, ще се сблъскат с това. Тази наша ответна реакция ще се усилва и това, което ще срещнат против себе си няма да е експанзия, само че ще е задоволително явен и безапелационен отговор, че няма да толерираме и нашата глава повече няма да е склонена. Напротив ", уточни той.

 Стопкадър: Видео от Facebook

" Те ще срещнат едни решителни хора, подкрепяни от една вярна идея. Кауза, която на никого не е навредила, която в никакъв случай никого не е ощетила. Нека се знае, че ние зачитаме, доста сме толерантни и положителни, само че имаме и своя лимит. Прекрасни великденски празници. Отиваме си, само че дано е ясно - това ще се повтори в случай че те тръгнат по същия метод още веднъж към нас ", сподели Георг Георгиев в директното включване във Facebook.

Събитието пред дома на Бойко Борисов продължи няколко минути, след което симпатизантите и съпартийците му се разотидоха

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР