Депутати се сбиха в парламента на Шри Ланка във връзка

...
Депутати се сбиха в парламента на Шри Ланка във връзка
Коментари Харесай

Депутати се сбиха в парламента на Шри Ланка

Депутати се сбиха в Народното събрание на Шри Ланка във връзка със разногласието дали Народното събрание има право да в профил премиера от служба, съобщи Асошиейтед прес.
Министър-председателят на Шри Ланка Махинда Раджапакса съобщи, че ръководителят на Народното събрание няма право да го в профил от поста му с поименно гласоподаване на депутатите в Народното събрание.
Председателят на Народното събрание Кару Джаясурия сподели, че Шри Ланка няма държавно управление и министър председател на днешното съвещание на Народното събрание, откакто през вчерашния ден бе гласувано съмнение към Раджапакса.
Над 20 депутати се сбиха на днешното парламентарно съвещание, някои от тях бяха повалени на земята и ритани от съперниците си. Някои поддръжници на Раджапакса започнаха да замерят сътрудниците си с бутилки вода и кошчета за отпадък, след което ръководителят на Народното събрание Джаясурия приключи съвещанието.
Раджапакса уточни, че Народното събрание не е трябвало да го отстранява с очевидно и поименно гласоподаване и прикани да бъдат свикани предварителни избори.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР