Депутати от Възраждане, БСП за България и Има такъв народ

...
Депутати от Възраждане, БСП за България и Има такъв народ
Коментари Харесай

Костадинов: Днес режат главите на статуите, а утре нашите

Депутати от " Възраждане ", " Българска социалистическа партия за България " и " ИТН " блокираха парламентарната естрада и обявиха, че няма да разрешат Народното събрание да работи. Основният мотив на левицата и " Възраждане ", е че Конституционното болшинство на ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и Движение за права и свободи са позволили безвластие в центъра на София с премахването на Паметника на Съветската войска.

По този мотив партията Костадин Костадинов съобщи, че повода е, че няма никакъв смисъл митинги на улицата да се вършат, да се пречи и тормозят елементарните хора.

Според него беззаконията, които се случват поради паметника, са върха на сладоледа на всичко това, което виждаме в страната ни последните месеци и години.

" Днес режат главите на статуите, а на следващия ден ще режат нашите глави и отново ще се каже: умерено, ще ги възстановим ", съобщи Костадинов.

Във връзка с бюджета, водачът на " Възраждане " съобщи, че той вместо да основава успокоение, образува напрежение и ужас в навечерието на най - светлите празници и в случай че не бъде признат, ще е наслада за всички - хора-бедни и богати, бизнес.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР