Депутати от ГЕРБ умоляват техния колега Делян Добрев да не

...
Депутати от ГЕРБ умоляват техния колега Делян Добрев да не
Коментари Харесай

ГЕРБ умоляват Делян Добрев да не напуска, БСП призоваха за достоен диалог

Депутати от ГЕРБ умоляват техния сътрудник Делян Добрев да не напуща. В момента в Народното събрание текат бурни диспути във връзка оставката на депутата поради абсурда „ Кумгейт”.

„ Деляне, приятелю, апелирам те, не се хващай на тези комунистически уловки. Ти си необходим на този парламент, ти си необходим на България, апелирам те не скачай от борда на кораба, който води България към обетования бряг. Не скачай, алените акули ще те раздерат още във въздуха”, съобщи депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски.

От парламентарната естрада той прикани и депутатите да не одобряват оставката на Добрев.

По думите му повода Българска социалистическа партия да желае оставката на Добрев е, тъй като той е разгромил социалистическата партия в Хасково.

Дебатите продължиха с още по-театрални и фантасмагорични прочити на политическата тема.

Антон Тодоров от ГЕРБ дефинира себе си като мумия – не се храни, не спи и постоянно се връща за смут на алените.

„ От година и половина се пробвам да накарам Корнелия Нинова да отговори за договорка за „ Техноимпекс”. Г-жа Нинова, участвахте ли в приватизацията на „ Техноимпекс”, попита Тодоров от парламентарната естрада.

Тома Биков пък сподели, че с черния си пиар Българска социалистическа партия „ са тръгнали против трен, а те се намират в „ Москвич”.

Междувременно Антон Кутев от Българска социалистическа партия прикани ръководителят на Народното събрание да не позволява водене на разговор по този метод.

„ Диалогът се трансформира в комедия. Малкото доверие към Народното събрание ще замине окончателно”, добави Кутев.

„ Най-мъдрото нещо, което можем да създадем през днешния ден, е да спазим процедурата, да изоставим историческите съпоставения и да се опитаме да излезем като парламент и партии по достойнство”, прикани депутатът от Българска социалистическа партия Валери Жаблянов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР