Депутати от ГЕРБ изнесоха информация за закрита среща на народни

...
Депутати от ГЕРБ изнесоха информация за закрита среща на народни
Коментари Харесай

Иванов: Слави си мисли, че могат да използват този запис, за да избягат от отговорност за правителство

Депутати от ГЕРБ изнесоха информация за закрита среща на народни представители на „ Демократична България “, която е била записана и излъчена на уеб страницата на Народното събрание.

„ Няма нищо, което да ни тормози и по тази причина сме пуснали записа с апела всеки да го изгледа и самичък да си отговори на въпроса това причина ли е да хвърляме цената в избори “, сподели в „ Тази събота “ Христо Иванов.
„ Публикувахме целия запис с видеото, с цел да могат хората сами да преценяват, а не да разчитат на гербаджийската агитация, която незабавно се опита да извади неща от подтекста “, съобщи Иванов.

По думите му е явно, че ГЕРБ и Движение за права и свободи имат голям интерес от предварителни избори, тъй като считат, че това „ ще ги изпере и върне назад в играта “.

„ Това бе напълно естествена политическа полемика, в която аз рапортувам на моите сътрудници какво се е случило, давам разбор и получавам противоположна връзка. За нищо не скърбя от казаното, тъй като това е естествена професионална полемика, в която никой не е афектиран “, съобщи Христо Иванов.
Веднага след случилото се със записа водачът на „ ИТН “ Слави Трифонов разгласи, че политическата мощ излиза от договарянията в обединението.

„ Очевидно сме в обстановка, в която Слави Трифонов си мисли, че могат да употребяват този запис, с цел да избягат от отговорност от договарянията за сформиране на държавно управление. Ще бъде неверна преценка, в случай че заложи на това “, безапелационен бе Христо Иванов.
„ ПГ на Има Такъв Народ би трябвало да реши подготвена ли е да заложи ориста на страната на прочувствена реакция или на предпочитание да се избяга от отговорност от техния началник. Или въпреки всичко ще намерят метод да се върнат назад в процеса “, добави съпредседателят на „ Демократична България “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР