Депутати от БСП за България и Има такъв народ поискаха

...
Депутати от БСП за България и Има такъв народ поискаха
Коментари Харесай

Депутати поискаха наказание за свои колеги от Възраждане заради всяване на паника за АЕЦ Козлодуй

Депутати от " Българска социалистическа партия за България " и " ИТН " желаеха да бъдат глобени народни представители от ПГ на " Възраждане " поради всяване на суматоха за АЕЦ " Козлодуй ".

От парламентарната естрада Цончо Ганев от ПГ на " Възраждане " съобщи, че в атомната централа е бил регистриран случай. Управляващите отхвърлиха да е имало случай, който да заплашва централата и приканиха депутатите от " Възраждане " да не употребяват АЕЦ " Козлодуй " за всяване на суматоха.

Цончо Ганев, ПГ на " Възраждане ": " В АЕЦ " Козлодуй " е регистриран случай. В края на месеца е завършил планов ремонт. Сроковете притискат всички и при приемане на обекта изтича масло и зародил пожар. Над 200 прахови пожарогасителя се употребяват. Информирани ли са българските служби? Информирани ли са всички институции? ".

Асен Василев, вицепремиер: " Не съм получил отчет, че нещо се е случвало. Доклад няма при мен. От организацията за нуклеарно контролиране не са съобщили. ".

Цончо Ганев ПГ на " Възраждане ": " Това нещо е скрито и не е достигнало до вас. Виждаме остри реплики, само че подобен случай е имало. ".

Виктория Василева, ПГ на " ИТН ": " В случая би трябвало да се вземат ограничения с сходен жанр говорене - граничи с закононарушение! Вие нямате концепция защо говорите! Свалете си ръцете от АЕЦ " Козлодуй " и не говорете сходни простотии! ".

Драгомир Стойнев, ПГ на " Българска социалистическа партия за България ": " Беше изработен опит от " Атака ", а …извинете - от " Възраждане " да всяват суматоха. Не е имало огромен случай! Държа да се наложи наказване за всяване на суматоха измежду обществото. Това не трябва да се позволява в българския парламент! ".

Владимир Табутов, ПГ на " Продължаваме промяната ": " Лично присъствах на пуска на Блок 6. Той беше въведен в употреба съгласно проекта. ".

Емил Георгиев, ПГ на " Българска социалистическа партия за България ": " Явно групата на " Възраждане " би трябвало да ги назоваваме кукувци. Ако нахалството и цинизма имаха криле, щяхте да кръжите тук в залата. ".

Костадин Костадинов, ПГ на " Възраждане ": " Като се ревизира, ще се види истина ли е или не е. Абсолютно ненужно е да влизаме в нелицеприятни неща. ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР