Депутатът разкритикува работата на кабинета в няколко сфери, сред които

...
Депутатът разкритикува работата на кабинета в няколко сфери, сред които
Коментари Харесай

Радостин Василев: Оставка на премиера, за да не се мъчи през идните 3 месеца

Депутатът разкритикува работата на кабинета в няколко сфери, измежду които вътрешната, външната и икономическата политика.

" Станаха показни убийства, присъщи за десетилетия обратно във времето, мигранти са залавяни навътре в страната, пътно-транспортни катастрофи и улична кавга. Цялата външна политика на България се е съсредоточила в това да гостуваме на Зеленски в бункери, както и да слугуваме на една война, която може да унищожи цялата ни страна ", сподели Василев, представен от Българска телеграфна агенция.

Като образец за несправяне в областта на икономическата политика той уточни растящите цени на горивата и питателните артикули.

" Намираме се в постройка, знак на комунистическата партия, която не дава отговор на концепциите на парламентаризма. Позорно е, че ние сме тук. Тази зала е знак и на корупцията на ГЕРБ, тъй като коства 44 млн. лв.. За тази сума в естествените страни се строят игрища ", уточни Радостин Василев.

" Търсите метод да обясните на хората тази сглобка, само че не може да го намерите в отговора Шенген и еврозона. Днес Бойко Борисов призна, че се е срещал с Алексей Петров и той е непосредствен с бащата на Кирил Петков. Аз това го знам, Кирил Петков не го е крил от нас, до момента в който съм бил в " Продължаваме Промяната ", добави още той.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР