Депутатът Пламен Николов е изненадващия кандидат за премиер на Има

...
Депутатът Пламен Николов е изненадващия кандидат за премиер на Има
Коментари Харесай

Обрат: Изненадващо име взе мандата от името на Има такъв народ

Депутатът Пламен Николов е изненадващия претендент за министър председател на " ИТН ", който получи изследователски мандат за сформиране на държавно управление от президента Румен Радев .

Номинацията не беше известна до последно. Николов влезе в Президентството, дружно с Тошко Йорданов, Станислав Балабанов и Ивайло Вълчев. 

Припомняме, че през целия ден източници от Народното събрание споделяха, че ще е юристът Петър Илиев. 

Кой е Пламен Николов?
 Ето по кое време биха били идващите избори, в случай че партиите не се схванат Ето по кое време биха били идващите избори, в случай че партиите не се схванат
Грубите калкулации демонстрират, че в края на август ще стане ясно дали ще има нов кабинет. При вид, че партиите не се схванат, следва...

Във визитката му, оповестена на уеб страницата на " ИТН " написа:

Пламен Николов дава отговор за цялостното бизнес показване на компанията в 67 интернационалните пазара със 600+ търговски B2B колегата. Осигурява постигането на всички планувани стратегически корпоративни и търговски цели на компанията в съответните пазари. Управлява всички процеси в компанията, свързани с комерсиалния оборот, разходния баланс, ЧР, финансовите потоци и маркетинг активността.

Работил е с огромни клиенти като Амазон, Уигъл, Интерспорт, Спортона, ЕМАГ, Плувни федерации, Олимпийски национални комитети.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР