Депутатът от Възраждане“ Димо Дренчев е внесъл сигнал до управителя

...
Депутатът от Възраждане“ Димо Дренчев е внесъл сигнал до управителя
Коментари Харесай

„Възраждане“ внесе сигнал до управителя на БНБ и до КПКОНПИ за конфликт на интереси на Андрей Гюров

Депутатът от „ Възраждане “ Димо Дренчев е внесъл сигнал до шефа на Българска народна банка Димитър Радев и до КПКОНПИ за спор на ползи и несъответственост на подуправителя на ръководство „ Емисионно “ Андрей Гюров. Това стана известно от негов брифинг пред публицисти в Народното събрание.

Гюров по едно и също време е и в Изпълнителния съвет на политическа партия „ Продължаваме промяната “, и подуправител на Българска народна банка, сподели Дренчев и добави, че е взел участие и в предизборни събития на партията – нещо, което по думите му е неприемливо. По същото време, а може би и все още, той към момента е в Управителния съвет на неправителствена организация, извършваща и комерсиална активност. Това също не може да стане без позволение на Управителния съвет на Българска народна банка, защото той има право да прави само преподавателска активност, уточни депутатът.

Всичко това са от дълго време известни обстоятелства, по тях има сигнали. Лошото е, че нищо не се случва, а получихме и сигнал през вчерашния ден, че Гюров взе участие към момента в ръководството на ООД-та, в това число такова, което се занимава с търговия на цветни метали, което пък е жесток спор на ползи по отношение на позицията му на подуправител на Българска народна банка, сподели Дренчев.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР