Депутатът от Възраждане Деян Николов определи съставянето на правителство с

...
Депутатът от Възраждане Деян Николов определи съставянето на правителство с
Коментари Харесай

Деян Николов, Възраждане: Случващото се в момента е пълзящ преврат

Депутатът от " Възраждане " Деян Николов дефинира съставянето на държавно управление с втория мандат като опит за държавен прелом. В предаването " Денят стартира с Георги Любенов " на Българска национална телевизия той разяснява, че няма по какъв начин леко да се подминат записите и нещата, които се приказват в тях. Николов напомни, че единствено преди месец и половина " Продължаваме Промяната " твърдо заявяваха, че при никакви условия те държавно управление с ГЕРБ няма да вършат. 

" Няма потребност да бойкотираме новия кабинет, той се бойкотира самичък. На процедура ставаме очевидци по какъв начин една група хора се пробва да направи държавен прелом. Това е, може би, едно от сериозните изменничества в актуалната история на България.

Това сега е пълзящ прелом, пробват се явно да конфигурират държавно управление в България. Борисов от една страна е застрашен от Магнитски, той беше подготвен на всевъзможни отстъпки по време на тези договаряния, от другата страна явно " Продължаваме Промяната " са подготвени да понесат големи електорални вреди, надали не да жертват политическата си групировка, единствено и единствено да има държавно управление и в последна сметка не е ясно какви са тъкмо задачите. Аз допускам, че тук става въпрос за външнополитически цели ", сподели Деян Николов.

Инфо: Българска национална телевизия

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР