Депутатът от торите Уилям Раг призна, че е изпращал телефонни

...
Депутатът от торите Уилям Раг призна, че е изпращал телефонни
Коментари Харесай

Скандал с `Honeytrap`: Депутатът от торите Уилям Раг признава изтичането на телефонни номера на колеги

Депутатът от торите Уилям Раг призна, че е изпращал телефонни номера на сътрудници на някого, който е срещнал в приложение за запознанства, след известия за скандал с " капан за мед ".

Коментарите на високопоставения народен представител идват на фона на изказвания, че хора в Народното събрание, в това число мъже депутати, са били обект на нежелани известия и голи фотоси. Според The ​​Times, господин Wragg сподели, че е предал персонални телефонни номера на сътрудници на мъж, с който е приказвал в приложението за гей запознанства, Grindr.

Той сподели: „ Те имаха компрометиращи неща за мен. Нямаше да ме оставят на мира. Щяха да изискат хора. Дадох им някои цифри, не всички. Казах му да спре. Той ме манипулира и в този момент нараних други хора.

„ Разговарях с един човек в приложение и разменихме фотоси. Трябваше да се забележим за напитки, само че не го направихме. След това стартира да пита за номера на хората. Притесних се, тъй като той имаше неща върху мен. Той ми даде номер в WhatsApp, който в този момент не работи. “

Г-н Wragg, к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР