Депутатът от Продължаваме промяната прихвана на мушка известния онлайн правораздавач

...
Депутатът от Продължаваме промяната прихвана на мушка известния онлайн правораздавач
Коментари Харесай

Явор Божанков подхвана Шибанистана Симон Милков след боя над гарда на Галена

Депутатът от Продължаваме промяната прихвана на мушка известния онлайн правораздавач Симон Милков (Шибанистан), за който се мълви, че е създател на нападението против един от гардовете на попфолк певицата Галена предходната седмица, за който и Lupa.bg ви осведоми първа. 


Божанков упорства за справедлив развой против Шибанистана, преди Милков да е умъртвил някого 

Според очевидците на свадата във Велико Търново причинител на нападението с нож над Евгени Димитров, охраняващ изпълнителката, е точно Симон Милков. Запознати описват, че спречкването в бара сред него и Евгени Димитров станало поради остаряла омраза сред тях. Още същата нощ хората от двете компании били отведени за показания в полицията. Тепърва още веднъж ще бъдат привиквани и разпитвани очевидци на драмата, които са били в заведението.

А Явор Божанков, народен представител от района, реагира остро: 

" Симон Милков е наръгал с нож човек във Велико Търново. Това оповестява в. " Борба ". “Журналистът ” се разхожда свободно в Народното събрание. Симон е неведнъж осъждан нарушител. Преди време удари пийнал и без брошура хора с автомобил. След това преби младо момче и още веднъж беше наказан. Лично аз го осъдих за клюка. И доста други - за същото. Трябва ли някой да загуби живота си с цел да получи, този развилнял се нарушител, заслужено дейно наказване? ", пита националният фаворит. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР