Депутатът от Продължаваме промяната Настимир Ананиев има информация, че от

...
Депутатът от Продължаваме промяната Настимир Ананиев има информация, че от
Коментари Харесай

ПП очаква автобуси на ДПС за протеста, ГЕРБ вижда купени депутати

Депутатът от " Продължаваме промяната " Настимир Ананиев има информация, че от Движение за права и свободи са подготвили рейсове със симпатизанти от Разград и Търговище, които ще дойдат в София да стачкуват срещу държавното управление. Информацията му била от канени за митинга хора от града, уточни той пред бТВ.

" България е в рецесии и в случай че се влезе в цикъл от избори, няма да се работи за страната ", счита във връзка с вота на съмнение той.
 Костадин Ангелов желае да се върви малко по малко, само че към избори
Костадин Ангелов желае да се върви малко по малко, само че към избори

Предпочитаме избори и народът да подреди партиите по този начин, че да има по-стабилно държавно управление

Политическа партия има цели - законът за КПКОНПИ изплаши доста хора, той мина през комисии и ще покаже кой защо се бори , уточни още депутатът. Още един път Ананиев разяснява неспазените обещания на изборите на " Възраждане ", които се коалирали с Движение за права и свободи, а " ИТН " с ГЕРБ. " В това държавно управление има пакостник ", безапелационен е той.

От своя страна депутатът от ГЕРБ/СДС Делян Добрев добави, че желаят " да бутнат кабинета, защото има неуспех за приходите на хората и страната обеднява ".
 Радев желае длъжностен кабинет, заподозря го Мартин Димитров
Радев желае длъжностен кабинет, заподозря го Мартин Димитров

За да се подпише нов контракт с " Газпром "

Неговите упования са за вота на съмнение да има купени депутати . " Не сме сигурни за покупката, само че няма друго логическо пояснение ", сподели той. Добрев проучва, че всяка дума на кабинета е " ГЕРБ и Движение за права и свободи ". За ГЕРБ обаче най-важното остава, че кабинетът има " единствено лозунги и обещания, а за една година не са направени една дупка по автомагистралите, горивото станало 3.50 лева ".

" На тази тъга би трябвало да се постави край “ – ГЕРБ внасят избор на съмнение

Тази глава от българската политика ще е позорна
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР