Депутатът от Продължаваме Промяната Иво Атанасов заяви, че ще предложи

...
Депутатът от Продължаваме Промяната Иво Атанасов заяви, че ще предложи
Коментари Харесай

Иво Атанасов заяви, че ще предложи на парламентарната група на ПП да гласува оставката на Вежди Рашидов

Депутатът от " Продължаваме Промяната " Иво Атанасов съобщи, че ще предложи на парламентарната си група да гласоподава оставката на Вежди Рашидов като ръководител на Народното събрание. Повод за това е назначението на Стефана Караславова за основен секретар на Народното събрание.
 
Атанасов насочи укор към слабото ръководство на администрацията и сподели, че носи лист, съпроводен с директория от името на гражданското придвижване " БОЕЦ " с данни за Караславова. По думите му Рашидов не е приел представителите на " БОЕЦ " в кабинета си.
 
" Касае се за три одиторски отчета и нарушавания на това лице. Ако вие сте осведомени със служебното досие на това лице, разновидностите са два: или да изпълнявате поръчки на Десислава Атанасова и тя да управлява вашите административни дейности или да продължавате с калинките на ГЕРБ и схемите на злоупотреби.
 
Касае се за подписване на контракти с Велинград, ремонт на партийния дом, разпределение на ДМС-та и единственият аршин е бил " подвиг и заслуги към управлението на ГЕРБ ", сподели Атанасов.
 
След това той връчи досието на Вежди Рашидов, който съобщи, че ще я резервира " за безконечни времена ".
Изявлението на Атанасов провокира напрежение измежду депутатите от ГЕРБ, а на трибуната излезе депутатът Маноил Манев.
 
" Той желае да взриви залата, желае да се не се одобряват комисиите, желае да се бойкотира и торпилира работата на Народно събрание, както Политическа партия вършат от първия работен ден.
 
Г-н ръководител, апелирам да обясните на хора, които наложително би трябвало да си проработят някакво проявление тук, като минават от една парламентарна група в друга, че за идващите избори това няма да им помогне, когато се държат безочливо и безконтролно. Сега сега на Народното събрание му би трябвало съгласие ", съобщи Манев.
 
След това депутатите продължиха по точките от дневния ред на Народното събрание.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР