Депутатът от Продължаваме промяната и известен рапър - Ицо Хазарта,

...
Депутатът от Продължаваме промяната и известен рапър - Ицо Хазарта,
Коментари Харесай

Ицо Хазарта бори наркоманиите и бедността при децата с ново НПО и Фики

Депутатът от " Продължаваме промяната " и прочут рапър - Ицо Хазарта, сътвори своя неправителствена организация. " Един българин " е новият план на Христо Петров, който цели да пребори обществените неравенства при децата, заплахата от отпадане от учебната система и да понижи броя на хлапетата със зависимости.

„ Това е моят непретенциозен принос към страната ми за последната една година. Малко е, знам, а в това време лишава много старания, време и пари. Обаче си заслужава всичко. След като разгласих обществено с какво се занимавам, с мен се свързаха голям брой хора, които желаят да оказват помощ по всевъзможен метод. Вярвам, че дружно с тях оттук насетне можем да създадем чудеса “, написа депутатът във фейсбук профила си.

„ През 2021г. започнах да оказвам помощ на деца, настанени в домове за обществени услуги - така наречен Центрове за настаняване от фамилен вид. Помагам с персонални средства за образованието на децата, за възстановяване на културния и обществения им живот, както и с цел да извърша някои от най-обикновените им детски фантазии “, споделя още Хазарта. 

Справка на Lupa.bg разкри, че в секцията " Документи " на страницата на сдружението му са оповестени и факсимилета за дарения от стотици хиляди левове на няколко дома в страната. 

Зелена светлина за регистриране " Един българин " е получило на 14 декември. А като шеф е вписан самият народен представител, който призна, че това е бил подаръкът за рождения му ден на 19 декември. 

Той ще управлява сдружението от адрес в столичния кв. " Лозенец ", където е седалището на организацията, сочи още нашата информация. А един до друг в самодейността му застава попфолк изпълнителят Фики Стораро. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР