Депутатът от “Продължаваме Промяната Христо Петров, популярен и като Ицо

...
Депутатът от “Продължаваме Промяната Христо Петров, популярен и като Ицо
Коментари Харесай

Ицо Хазарта: Хората започнаха да разбират, че такива като мен имат място в парламента

Депутатът от “Продължаваме Промяната ” Христо Петров, известен и като Ицо Хазарта, благодари на всички хора, които са упражнили своя избор на парламентарните избори на 2 октомври.

Той пусна пост във Facebook, в който посочи, че поздравява всеки дал своя вот, без значение за коя групировка.

“Благодаря на всеки един от вас, който откри време и смисъл тази неделя да гласоподава – без значение за кого.
Мисля, че вашето отношение към страната ни е почтено, макар другите ни политически пристрастия.
На всеки шест индивида, дали своят вот на предишните избори за “Продължаваме смяната ” – петима са го създали още веднъж.

След най-тежката от последните 25 години – с война, със международна финансова рецесия и голяма инфлация в цяла Европа – тези хора ни поддържаха още веднъж. Благодарим ви ”, написа Хазарта.

Депутатът от Политическа партия уточни, че схваща и хората, които са решили да не гласоподават. Според него те също имат учредения да го създадат.

“Приемам, че е трябвало да направя повече, с цел да оправдая тяхното доверие и да ги убедя.

Нещо персонално и към всички тези, които цяла година споделят “мястото ти не е там ”, “пей си песните ” и други сходни неща.

След цялото оплюване, медийна гнусота, неистини, “наркоман “, “боклук ” и други ласкави избрания – голямата част от хората, дали гласа си за мен на предходните избори, са го създали още веднъж.

Резултатът ми е двойно по-висок от този на възрожденеца чартърен, който другояче доста обича да приказва от името на народа.
Този резултат е оценка на работата ми като депутат, а не на песните ми.
Това е най-голямата болежка на Мръсната машина – хората стартират да схващат, че мястото на тези като мен е тъкмо там ”, съобщи Ицо Хазарта.

Той насочи обръщение към социологическите организации: “Поздравявам ви, че този път успяхте да познаете спечелилия на изборите. Защо в последния месец добавяхте 5% на ГЕРБ и Възраждане, а на Продължаваме промяната отнемахте 5% е въпрос, чийто отговор знаем и аз, и вие. Може би е време да напишете декларация по този мотив. ”

“На изравнилия резултата в 25 МИР – честито. Извинявай, че отново имам повече преференции от теб ”, допълни той.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР