Депутатът от Продължаваме промяната - Демократична България Ивайло Шотев е

...
Депутатът от Продължаваме промяната - Демократична България Ивайло Шотев е
Коментари Харесай

Депутат от "Продължаваме промяната - Демократична България" напуска парламента

Депутатът от " Продължаваме промяната - Демократична България " Ивайло Шотев е подал оставка като народен представител, се схваща от уеб страницата на Народното събрание. По неофициална информация повода за напускането му е, че ще бъде назначен като заместник-министър на стопанската система.

Шотев влезе като депутат в 49-тото Народно заседание от Пазарджик. Бил е народен представител и в 47-мото и 48-мото Народно заседание. В се показва, че е приключил " Икономика и Бизнес " в Лондонския академични лицей към Лондонския университет, а по-късно продължава следването си в Московския държавен институт по интернационалните връзки, Москва, където пази магистерска степен по Политика и Икономика, ориентирана към Евразия. Бил е шеф на фармацевтична компания в Област Пазарджик и шеф в българска компания за произвеждане на вино.

 Правителството назначи шефове на София и още пет области Правителството назначи шефове на София и още пет области

Справка в уеб страницата " Стража ", че в 49-я парламент Шотев е направил единствено едно изявление и то по време на парламентарен надзор.

На негово място като народен представител ще се закълне Васил Тодев, който е представител на " Демократична България " и по-специално на " Зелено придвижване ". Във визитката си на е показан като човек, който работи по тематики свързани с развиването на туризма, природоопазването, локалното развиване и неофициалното обучение. През 2004 година взе участие в учредяването на съдружие " Байкария ", с чиято активност е обвързван професионално до сегашния миг. През последните петнадесет години активността му е обвързвана с редица начинания и планове ориентирани към възстановяване на изискванията за развиване на различен туризъм в региона на Родопите.

От 2010 година насам взе участие неведнъж в доброволчески акции по разчистване на планински и крайградски местности в Родопите, а през 2015 - 2016 година взима интензивно присъединяване в гражданската подписка и акцията за ограничение на рудодoбива на територията на община Велинград.

Тодев ще бъде народен представител за първи път.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР