Депутатът от Продължаваме Промяната – Демократична България“ (ПП-ДБ) Стоян Георгиев

...
Депутатът от Продължаваме Промяната – Демократична България“ (ПП-ДБ) Стоян Георгиев
Коментари Харесай

ПП изключи депутата с осемте самолета Стоян Георгиев

Депутатът от „ Продължаваме Промяната – Демократична България “ (ПП-ДБ) Стоян Георгиев към този момент не е част от " Продължаваме промяната " (ПП). В формалното известие, публикувано от пресцентъра на Политическа партия, се показва още, че всички задължения, които би поел от името на партията, няма да са законни. 

 

С решение на Изпълнителен съвет на групировката, партията в Силистра се съставлява от Богомил Петков.

 

Стоян Георгиев е депутат от 47-то, 48-то и 49-то Народно заседание като част от групата на " Продължаваме промяната ", сочи информация в уеб страницата на Народното събрание.

 

Той е ръководител на групата за другарство с Румъния, член на комисията по земеделието, храните и горите, както и тази на превоза, член е и на групите за другарство със Сърбия и Турция.

 

Той стана прочут с осемте самолета, които имат той и жена му.

 

По специалност Георгиев е авиатор. Работил е в селскостопанската авиация, има образователен център за професионални водачи и фенове.  В декларацията си пред КПКОНПИ Георгиев разгласи осем самолета, шест от тях фирмени. Личните му самолети са модели " Чесна 152 " и " Чесна 310 ". Останалите 6 самолета са декларирани на компания на името на жена му - " Едноличен търговец Ребус - Стоянка Георгиева ".

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР