Депутатът от Продължаваме Промяната – Демократична България“ /ПП-ДБ/ Ивайло Мирчев

...
Депутатът от Продължаваме Промяната – Демократична България“ /ПП-ДБ/ Ивайло Мирчев
Коментари Харесай

Мирчев: Енергията от Росенец е все още тук

Депутатът от „ Продължаваме Промяната – Демократична България “ /ПП-ДБ/ Ивайло Мирчев напомни, че през днешния ден се навършват 3 години , откогато със събраните на Росенец хора са върнали нелегално високомерен български бряг . По този мотив той показа следната обява във Фейсбук:

„ Днес са тъкмо три години откогато със събраните на Росенец хора си върнахме един нелегално високомерен български бряг. Много вода изтече от този момент, само че силата от Росенец е към момента тук, просто е узряла да се трансформира в систематичното изпитание, належащо с цел да извадим страната от зависимостите на предишното.

Ако преди три години беше задоволително да си върнем един знаков плаж, с цел да се завърти колелото на измененията, през днешния ден задачата пред нас е много по-сложна. Да, днешното ни изпитание е мъчно да остане „ чисто и просто “ – като да забиеш знаме в един бряг. Протестните акции неизбежно са по-секси от систематичното изпитание, което постоянно се оказва кално, неблагодарно, нефотогенично занятие, налагащо да работим и с хора, с които повече неща ни разделят, в сравнение с ни събират. Това изпитание обаче си коства, тъй като дава други, по-трайни резултати.

На това редовно изпитание изискуем шанса си за скоростно влизане в Шенген. От това изпитание произлизат знакови за България законови промени като механизма за следствие и отчетност на основния прокурор. Това изпитание направи допустимо съществуването на постоянно държавно управление и отвори пътя за визитата на Зеленски у нас, за обновяването на българското въоръжение и за това да застанем от светлата страна на европейската история.

Никой не ни е обещавал да е елементарно и то не е. Но имаше смисъл. Има смисъл. “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР