Депутатът от ПП-ДБ Ивайло Мирчев остро разкритикува новогодишната реч на

...
Депутатът от ПП-ДБ Ивайло Мирчев остро разкритикува новогодишната реч на
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев с жестоки критики към президента заради новогодишната реч: Надявам се никога Радев да не получи поздрав от Кремъл

Депутатът от ПП-ДБ Ивайло Мирчев остро разкритикува новогодишната тирада на президента Румен Радев. Ето какво написа националният представител във Facebook:

" Прочетох снощната тирада на президента Радев и съм комплициран. Вместо обединител на нацията той се е трансформирал в типичен четирихилядник, като тези подпомагащи съветската агитация и въздействие в България ", написа депутатът във фейсбук и изрежда акценти от речта на президента.

Първи по ръководещото болшинство стреля нощес Раде, като го упрекна в корупция, икономическа неустановеност на страната, цензура, връщане на стрелките на историята обратно, безотговорност, " разграждане на националния суверенитет " и отвод от достолепие. На това обаче Мирчев дава отговор, че точно служебните му кабинети са плашили с банкрути, развивали са корупционни практики, а Радев не е спомогнал по никакъв метод за приемането ни в Шенген.

" В речта си Радев моли за единство и водачество. Той е президентът и е добре да знае, че най-близкият път за реализиране на единство и водачество е като спре да обслужва ползите на Путин в България.

Разбирам, че Радев е обиден от това, че не получи лична честитка от Путин за Нова година каквито имат Вучич и Орбан. Причината е, че той не съумя да прокара напълно съветските ползи, а 2023 година бе неприятна за него в това отношение. Надявам се и в никакъв случай Радев да няма шанса с вредоносните си дейности да получи новогодишен привет от Кремъл. Едно е несъмнено - той е първият български президент, който накара огромни групи в обществото да провеждат акции за изключване на тв приемниците до момента в който трае неговата тирада ", написа още Мирчев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР