Депутатът от остров Уайт иска да адаптира законите, първоначално приети

...
Депутатът от остров Уайт иска да адаптира законите, първоначално приети
Коментари Харесай

Тори депутат в опит да лиши Хари и Меган от титлите им заради спора за кралската надпревара

Депутатът от остров Уайт желае да приспособява законите, в началото признати през Първата международна война, с цел да откаже английските трофеи на вражеските немски благородници.

Неговият законопроект ще принуди депутатите да обмислят превръщането на Хари и Меган в господин и госпожа Съсекс, защото натискът върху двойката нараства поради разкритията в новата книга Endgame от кралския създател Омид Скоби.

Превод на холандски от книгата на господин Скоби разпознава крал Чарлз и принцесата на Уелс като двете висши кралски особи, за които се твърди, че са изразили „ угриженост “ по отношение на цвета на кожата на сина на херцога и херцогинята на Съсекс.

Очевидната „ неточност в превода “ значи холандските версии бяха трагично изтеглени от рафтовете и разрушени в единадесетия час, само че не и преди имената да стартират да циркулират в обществените медии.

Пиърс Морган употребява своето шоу на TalkTV в четвъртък вечер, с цел да даде имената на английската аудитория, потвърждавайки, че тези в страната, „ които всъщ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР