Депутатът от ИТН Кирил Симеонов е офертиран от премиера да

...
Депутатът от ИТН Кирил Симеонов е офертиран от премиера да
Коментари Харесай

Депутатът от ИТН Кирил Симеонов е офериран от премиера да подкрепи управлението

Депутатът от Има Такъв Народ Кирил Симеонов е офертиран от премиера да поддържа ръководството .

" Вчера получих позвъняване от Кирил Петков (премиерът Кирил Петков - б.р.) с молба да се забележим, след което имахме къса среща, на която той не ми е предложил безусловно нищо. Нито постове, нито пари. Просто си поговорихме и ми сподели, в случай че мога да си премисля позицията, да не хвърляме страната в безпорядък и така нататък ", сподели той в коридорите на Народно събрание.

Симеонов отхвърли да е имало диалог за 500К. " Никакви К-ата е нямало , никакви постове, сподели, че желае да вкара страната в правия път, че е заплаха да падне държавното управление. Нищо, нищо, нищо повече от това ", сподели депутатът.

Той разясни, че министър председателят му е споделил, че " нещата не могат да не престават по този начин ". " Срещнахме се до БНР, не знам коя тъкмо постройка беше. Не заведение, в някаква негова лаборатория или нещо такова ", сподели Симеонов.

Депутатът от Има Такъв Народ изясни, че е отишъл да си поговори с премиера за обстановката с страната, че има заплаха да се увеличи съветското въздействие.

Той отговори на въпрос дали преди или след срещата е споделил на съпартийците си. " Споменах на мои съпартийци, по-късно загатнах на Тошко Йорданов, на Любомир Каримански и на Ива Митева. Когато Кирил Петков ми се обади, отидох на срещата , с цел да видя какво става . Все отново стратегически да забележим какво се получа там и какво желае да каже ", уточни още Кирил Симеонов. Депутатът добави, че министър председателят е загатнал, че е приказвал и с други негови сътрудници.

Симеонов съобщи, че остава предан към Има Такъв Народ , като акцентира, че няма да бойкотират значими решения.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР