Депутатът от ИНТ Светлин Митев смени името си на Светлин

...
Депутатът от ИНТ Светлин Митев смени името си на Светлин
Коментари Харесай

Уволненият от НСО за връзки с подземния свят Светлин Митев от ИТН пристана на ПП

Депутатът от ИНТ Светлин Митев смени името си на Светлин Стоянов и стана един от отцепниците от партията на Слави Трифонов дружно с Радостин Василев. Но макар промяната на имената свадите към сегашния „ самостоятелен “ народен представител остават в общественото пространство. Ето и част от тях:

В свое изявление някогашният началник на НСО ген. Димитър Владимиров съобщи, че  Светлин Митев към този момент Стоянов е бил уволнен от службата поради връзки с подземния свят. Председателят на парламентарната Комисия за надзор над службите за сигурност, използването на СРС-та от Има Такъв Народ Светлин Митев е бил част от НСО.

Той е бил дисциплинарно уволнен, разкрива самият ген. Димитър Владимиров, който е бил и негов шеф. Причината за отстраняването на днешния народен представител, който евентуално ще поддържа предложенията на държавното управление на Кирил Петков  е с връзки в подземния свят. С днешна дата ръководителят на комисията се показва под името Светлин Стоянов, само че хората още помнят по какъв начин е работил авангард на Боби Цанков.

„ Имаше връзки с Боби Цанков. Цанков беше престъпно проявен, шарлатанин и лека му пръст, не желая да приказвам за умряли хора, само че той не го криеше това “, акцентира ген. Владимиров.

По думите му фактът, че Стоянов/Митев е отивал в хотел „ Хранков “ и е запазвал жилища на Боби Цанков е несъмнено открит.

„ Очевидно това не е ставало гратис. Затова си отиде от службата. При мен хора, които имаха връзки с подземния свят или с хора извън, навреме бяха уволнявани. Над 40-50 индивида съм уволнил затова и не съм правил взаимни отстъпки. И на Стоянов не направих компромис. През годините не съм се интересувал от него, само че внезапно ми направи усещане, че като ръководител на Комисията дава отговор за специфичните служби. Разбирате ли какво оскърбление е това за хората, които сега са началници на НСО, на ДАНС, на разузнаването! “, се възмути той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР