Депутатът от ИМа такъв народ Тошко Йорданов заяви, че отговорността

...
Депутатът от ИМа такъв народ Тошко Йорданов заяви, че отговорността
Коментари Харесай

Тошко Йораднов за ГЕРБ и ПП-ДБ: Доколкото знам, те водят разговори. Ние ще подкрепяме конкретни политики

Депутатът от " ИМа подобен народ " Тошко Йорданов съобщи, че отговорността за сформиране на държавно управление е на първите две политически обединения.

" Доколкото знам, те водят диалози. Решението и ключът е у тях. Ние ще поддържаме съответни политики ", посочи Йорданов.

" Партиите разрешиха да трансфорат един механически проблем в действителна пречка пред Народното събрание. Защото диалози за държавно управление, които се водят с Политическа партия, може да си ги водят и откакто има ръководител на Народното събрание, подобен е и редът. За да може ние в това време да приемем някакви закони. Например за законите, нужни по Плана за възобновяване и резистентност, не е нужно да има кабинет ", сподели той след срещата с парламентарната група на ГЕРБ.

„ Всички партии, може би без " Възраждане ", обявиха, че застават зад тези закони, с цел да може по-бързо да дойдат парите от Европа за България. Това, което разиграват с ръководителя на Народно събрание, в действителност обезсмисля всичките им приказки. Не ни би трябвало държавно управление, с цел да одобряваме закони, тъй като те се одобряват от Народното събрание. Това от една страна. От друга, не сме говорили за поддръжка за кабинет. Те (от ГЕРБ, б.р.) бяха задоволително опитни, с цел да не ни задават подобен въпрос, защото очевидно си дават сметка, че това не зависи от нас ”, добави Йорданов.

От своя страна неговият сътрудник Филип Станев прикани хората да прочетат романа " Параграф 22 ", с цел да схванат „ в какъв неуместен миг се намираме ”.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР