Депутатът от Има такъв народ Радостин Василев се гордее с

...
Депутатът от Има такъв народ Радостин Василев се гордее с
Коментари Харесай

Депутатът от ИТН Радостин Василев женен за красавица

Депутатът от " ИТН " Радостин Василев се гордее с жена хубавица. Юристът е женен за любовта на живота си Нина, с която са дружно от дълги години. Неговата брачна половинка също е изучавала право и е родом от София, написа " България Днес ".

 Нина обожава да спортува

Нина обожава да спортува

Двамата имат дребен наследник Виктор, който към този момент е възпитаник. Той се ражда точно на Коледа през 2012 година По това време Руди, както е прочут измежду приятелите си Радостин, работи като юрист в обичания си тим ЦСКА. Василев бе част от ръководството на " Титан ", когато " алените " към този момент бяха тръгнали към банкрут. Тогава депутатът на Слави завоюва някои основни каузи за клуба, само че все пак не съумя да избави ЦСКА от големите задължения.

 Семейството на следващото странствуване

Семейството на следващото странствуване

Двамата със брачната половинка си са неразделни и до през днешния ден и поддържат съвършена форма главно със спорт. Василев е фитнес фанатик и помпа мускули, до момента в който жена му натъртва главно на кардиоупражненията. Нина постоянно кара и колело с дребния Виктор. Красавицата демонстрира апетитни форми, а напращелия й бюст буди подозрения дали не е претърпял хирургически корекции. Семейството постоянно се глези с първокласни почивки в чужбина дружно с детето.

 Двамата са женени от дълго време

Двамата са женени отдавна
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР