Депутатът от ГЕРБ Тома Биков публикува гневен коментар във фейсбук

...
Депутатът от ГЕРБ Тома Биков публикува гневен коментар във фейсбук
Коментари Харесай

Депутат от ГЕРБ: Надявам се искрено час по-скоро Лидъл да фалира

Депутатът от ГЕРБ Тома Биков разгласява ядосан коментар във фейсбук по отношение на отстранените кръстове от църквите в Санторини върху рекламните материали за " Гръцката седмица " на веригата хипермаркети Lidl. 

Първи от изтриването на религиозните знаци се възмутиха гърците, а по-късно вълната от неодобрение се разпростря и в други европейски страни.

Чешкият министър нa земеделието Мариан Юречка даже прикани за протест на тези магазините. След разрастването на абсурда от немската верига се извиниха, че са засегнали религиозните усеща на християните.

В обществената мрежа Тома Биков се е показал като православен християнин, българин, реакционер. А статуса му с изключение на ядосан към Lidl съдържа и нападки към демократичната народна власт в Европа.

" Има неща, които са по-важни от пазара. Християнската вяра е едно от тях, тъй като без нея няма значение, каква е икономическата система - пазарна или планова. И в случай че Европа не постави завършек на сходни нелепости ще се върне във времената на варварството. Впрочем варваризирането на Европа е все по-видимо и повода за това е, че няма идеология, в това число и демократичната, която да е в положение да размени добродетелите на религията. Надявам се откровено час по-скоро Лидъл да банкрутира. Призовавам за протест на тази верига! Има задоволително други магазини, от които може да се пазари. "
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР