Депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски изригна с люти обвинения срещу

...
Депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски изригна с люти обвинения срещу
Коментари Харесай

ГЕРБ: Днес отбелязваме една от най-жестоките и най-черните страници от историята на България

Депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски изригна с люти обвинявания против водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в декларация от името на партията по време на парламентарния надзор в Народно събрание.

Той стартира с припомняне на закононарушенията, осъществени от комунистическия режим, продължи със абсурда, провокиран от Елена Йончева и приключи с остри рецензии против Нинова.

„ Днес на 1 февруари означаваме една от най-жестоките и най-черните страници от историята на България. На таи дата преди 74 години е осъществено най-масовото изговаряне на противозаконни смъртни присъди в страната. Червената коса е покусила живота на над 100 хиляди индивида “, сподели Гърневски.

„ Осъдените са разстреляни и заровени в общи ями на Централните софийски гробища. България е превърната в соцлагер “, добави депутатът.

Той напомни, че през 2011 година държавното управление на ГЕРБ с министър-председател Бойко Борисов е оповестил 1 февруари за ден на благодарност и респект към жертвите на комунистическия режим.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР