Депутатът от ГЕРБ Пламен Тачев също се оказа с незаконна

...
Депутатът от ГЕРБ Пламен Тачев също се оказа с незаконна
Коментари Харесай

Разследване: Депутат от ГЕРБ също с незаконни постройки на покрива на негова сграда

Депутатът от ГЕРБ Пламен Тачев също се оказа с противозаконна сграда на покрива на притежавана от него постройка, разкри следствие на телевизия Евроком.
Сградата се намира на ул. " Пушкин " 26 в столичния регион " Витоша ", а на покрива й е построена остъклена покрита сграда.
Според кмета на регион Витоша Теодор Петков постройката е противозаконна, тъй като администрацията е дала позволение само за слагане на железни слънцезащитни перголи, а вместо това е построено нещо като зимна градина.
По информация на Евроком постройката е благосъстоятелност на компания " Хримас " ЕООД, ръководена от Снежина Петрова. Собствеността на компанията обаче се държи точно от Пламен Тачев.
Очаква се във вторник районната администрация да връчи на Петрова констативния акт за осъществено нелегално строителство, който може да се апелира в седемдневен период.
Евентуална заповед за унищожаване на постройката би трябвало да издаде основният проектант Здравко Здравков, който пое краткотрайно строителния надзор вместо подалия оставка Влади Калинов.
Калинов си потегли поради отвод да разпореди унищожаване на противозаконните дървени навеси на терасата на шефа на антикорупционната комисия Пламен Георгиев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР