Депутатът от ГЕРБ Живко Мартинов е решил да напусне парламента

...
Депутатът от ГЕРБ Живко Мартинов е решил да напусне парламента
Коментари Харесай

Депутатът от ГЕРБ, искал суджуци от името на Борисов, напуска парламента

Депутатът от ГЕРБ Живко Мартинов е решил да напусне Народното събрание по лично предпочитание. Това разгласи в Добрич зам.-председателят на партията Цветан Цветанов, оповестиха от пресслужбата на политическата мощ.

Народният представител е разследван, че е упражнявал напън над търговец за даване на 4 тона суджук. За задачата Мартинов е употребявал името на премиера Бойко Борисов, като е декларирал, че месото е за него.

Неговият имунитет беше пожелан от основния прокурор Сотир Цацаров, а екип от обвинители беше командирован особено в Добрич, с цел да проверява на място случая, защото имало сигнали, че е оказван напън на очевидците. Сред прокурорите, които ще се занимават със случая е и представителят на Цацаров Румяна Арнаудова.

" Благодаря му за тази постъпка, тъй като по този метод се пресичат опитите да бъде хвърлено леке както върху ГЕРБ, по този начин и върху името на премиера ", съобщи Цветанов и добави, че още на следващия ден в Народното събрание ще бъде гласувано освобождението на Мартинов.

Зам.-председателят на ГЕРБ показа новото краткотрайно управление на структурите на партията в област Добрич. Областен началник става вицеадмирал Пламен Манушев, който сега е народен представител. За общински началник e избран Красимир Николов, който понастоящем е заместник-областен началник.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР