Депутатът от ГЕРБ и член на Комисия по вътрешна сигурност

...
Депутатът от ГЕРБ и член на Комисия по вътрешна сигурност
Коментари Харесай

Депутат от ГЕРБ настръхна към БСП заради Божков

Депутатът от ГЕРБ и член на Комисия по вътрешна сигурност и публичен ред Маноил Манев разяснява абсурда към задържането на висшите чиновници от ГДБОП.

"Това е тежък удър за проведената престъпност. Това ще е тежък удър и за институциите, само че вътрешните сили на институциите ги има ", съобщи той.

В предаването „ Референдум “ по Българска национална телевизия Манев бе безапелационен, че сходно следствие против висшите служители на реда лишава години.

Още при започване на диалога депутатът от ГЕРБ влезе в конфликт с сътрудника си от Българска социалистическа партия и репликира:

В президентството са непрофесионалните неща, свързани с корупцията, подмятна Манев.

И настоя да не се приказват общи приказки по тематиката.

"Вие съществено имате с разделянето на управляващите. Ролята на българския съд е роля, която ние нямаме право да обсъждаме ", разяснява Манев.

Депутатът от ГЕРБ бе безапелационен, че в никакъв случай от Българска социалистическа партия не са разбрали, че Народното събрание не е арбитражен съд и не може да се раздават присъди.

"Защо, бе, сътрудници, се сърдите като кажем, че се превърнахте в юристи на Божков? ", разяснява още Манев.

Темата внезапно се обърна към избягалия в Дубай предприемач, откакто бе припомнено, че Българска социалистическа партия е настояла да се изслушат министър председателят, Менда Стояноваи и финансовия министър Владислав Горанов по изказванията на Васил Божков.

Председателят на антикорупционната комисия в Народното събрание и народен представител от Обединени патриоти Борис Ячев реагира, че не е имало по какъв начин да се допусне настояването на Българска социалистическа партия, с цел да се занимаваме със смс-и на "лицето Божков ", което се укрива в Дубай.

"Там имаше едно преразказване на приказка. Аз не бих могъл да припозная Али Баба, Шехерезада. Това, което е анонимно или което в графата клюка, не не се преглежда ", сподели сбито Борис Ячев.

"Вместо политика, вместо диспути за визии, да се появят типичните за мафиотските организации основаване на компромати. Държавата сега води война със задкулисието ", разяснява още Манев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР