"Депутатът от ГЕРБ и бивш министър Делян Добрев е набутал

...
"Депутатът от ГЕРБ и бивш министър Делян Добрев е набутал
Коментари Харесай

Слави Трифонов за Хасково: Влизаш в НС и взимаш 100 милиона

"Депутатът от ГЕРБ и някогашен министър Делян Добрев е набутал в общината в Хасково кумеца, кумицата, първата си братовчедка, брачният партньор й….
И цялата тая група е взела публични поръчки за над 100 милиона лв..

А пък нощес, нарушители обраха една кола инкасо и взеха 300 хиляди лв.. Горките. Не са уцелили закононарушението.

Без да се постанова да слагаш маска, да използваш оръжие, да пребиваш хора. Просто като влезеш в Парламента и взимаш 100 милиона лв..

Значи какво излиза?

Ако искаш да си изпечен, недостижим и да правиш, каквото правиш, без да те преследва полиция и на всичкото от горната страна да печелиш големи пари – не слагай маска, не взимай оръжие в ръцете си и не пребивай хора. Просто влез в Парламента. По сегашната система. "

Това написа Слави Трифонов на страницата си във Facebook.

Народният-представител от Българска социалистическа партия Елена Йончева разкри преди дни скица за спор на ползи в град Хасково. Според нея зам.-кметовете и хора в администрацията са назначени поради роднински и другарски връзки с някогашния министър Делян Добрев – водач на ГЕРБ в града. Кръга от хора към него ръководи Хасково, счита журналистката.

Йончева твърди, че близки до Добрев предприемачи са печелили публични поръчки в областта на саниране, строителство и ремонт на пътища и строителство на сметища.

По мотив рецензиите на Българска социалистическа партия, зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов съобщи, че тактиката на левицата за локалните избори през 2019 година ще бъде да засилят офанзивите си по кметове на неговата партия.

ГЕРБ обаче отдръпна доверието си от кмета на Хасково, като разгласи, че се е "отклонил от обещанията, които дадохме през последните няколко години ". След това стана ясно, че основен чиновници от община Хасково, свързани с Делян Добрев, хвърлят оставки.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР