Депутатът от ГЕРБ Георги Марков определи инициирания от БСП вот

...
Депутатът от ГЕРБ Георги Марков определи инициирания от БСП вот
Коментари Харесай

Георги Марков: Пир по време на чума!

Депутатът от ГЕРБ Георги Марков дефинира инициирания от Българска социалистическа партия избор на съмнение към държавното управление за неуспех в областта на околната среда като " гуляй по време на чума ".

„ Искате да оставите България без парламент, да ръководи длъжностен кабинет. Служебни министри ли ще решат проблемите в Перник? Искате президентът да взема решение рецесията, а той не е отговорен за нея. Да чуят гласоподавателите към какво ни тласкате. Не да върви министър председателят на България в Перник и да взема решение рецесията, а да се върти конституционна рулетка и да припка с досието при президента. Напред, обратно, не знам по какъв начин ще постъпи. След това госпожа Нинова да припка при президента. Накрая, несъмнено, ще се откри трета политическа мощ, която няма по какъв начин една година преди изборите да не се направи на национално виновна ", продължи той.

Депутатът похвали и кмета на Перник Станислав Перник за взаимната работа с държавното управление за решаването на водната рецесия.Той разгласи, че се е основал „ дует сиамски близнаци – министър председателят Борисов и кмета на Перник “.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР