Депутатът от ГЕРБ Делян Добрев подаде оставка от всички позиции,

...
Депутатът от ГЕРБ Делян Добрев подаде оставка от всички позиции,
Коментари Харесай

Делян Добрев: Подавам оставка от всички позиции, които заемам

Депутатът от ГЕРБ Делян Добрев подаде оставка от всички позиции, които заема, поради офанзивите на Българска социалистическа партия по абсурда с кмета на Хасково. Той се отдръпва от Народното събрание и председателското място на Енергийната комисия, само че остава в ГЕРБ. Добрев е уведомил тази заран за решението премиера Бойко Борисов.Чуйте какво сподели Добрев пред репортера ни Вера Александрова.

 Делян Добрев подава оставка поради абсурда в Хасково Делян Добрев подава оставка поради абсурда в Хасково
Депутатът от ГЕРБ и регионален координатор в Хасково Делян Добрев излиза от политиката поради абсурда в Хасково за обвинявания в кадруване и бизнес интер...

- Българска национална телевизия: господин Добрев, за какво подавате оставка?

- Делян Добрев: Видяхте офанзивата към мен през цялата седмица. Опитах се да обясня, че това не е истината. Цяла седмица обяснявах, че нямам сестра, а непрекъснато ми беше вменяван шурей. Не знам по какъв начин може да имаш шурей, в случай че нямаш сестра. Хубави неща се случват в страната, тя цяла седмица се тресе от лъжите на госпожа Йончева. Затова мисля, че не би трябвало да занимаван повече обществото с тази тематика. Успяха в тази тяхна офанзива против мен. Някой път, в действителност доста постоянно в политиката не истината е тази,която е водеща.

- Българска национална телевизия: От кои позиции подавате оставка?

- Делян Добрев: Подавам оставка от всички позиции, които заемам.

- Българска национална телевизия: т.е. като народен представител напускате Народно събрание.

-Делян Добрев: като ръководител на комисията, като депутат, всички позиции,които заемам.

- А от ГЕРБ?

- Делян Добрев: Не, не напущам ГЕРБ. Няма защо. Според мен с това мое деяние, аз избавям ГЕРБ от тежестта,която съставлявам за партията сега, тъй като когато бъда упрекван безпочвено в продължение на една седмица, това сигурно вреди на партията. През тази една седмица се случиха доста хубави неща, които за жалост, не можаха да се чуят от обществото, тъй като Елена Йончева го занимаваше със своите неистини.

- Българска национална телевизия: С премиера Борисов говорихте ли, с Цветан Цветанов говорихте ли по тази тематика и каква е тяхната позиция?

Делян Добрев: Сутринта бях при премиера Борисов, той до през вчерашния ден беше в чужбина, беше в Талин, по тази причина не съумях да приказвам по-рано. Обясних каква е обстановката и че съгласно мен това е най-правилното,което може да се направи на този стадий.

До напрежението се стигна, откакто през седмицата ГЕРБ отдръпна доверието си кмета на Хасково Добри Беливанов поради поредност от проблеми в града, с които той не се е справил и поради подозрения, че е вербуван от Българска социалистическа партия.
 ГЕРБ смъкват доверието си към кмета на Хасково ГЕРБ смъкват доверието си към кмета на Хасково
ГЕРБ се разграничи от дейностите на кмета на Хасково Добри Беливанов. Това съобщи заместник-председателят на партията Цветан Цветанов. Местното ръковод...

Общинските съветници от " Коалиция за Хасково " желаеха неговата оставка, разформироване на общинския съвет и частични локални избори, а в Народното събрание Българска социалистическа партия и ГЕРБ взаимно се упрекнаха, че близки до тях компании печелят публичните поръчки в община Хасково.

 Опозицията в Хасково изиска оставката на кмета Добри Беливанов Опозицията в Хасково изиска оставката на кмета Добри Беливанов
Нови земетресения в ръководството на Хасково. Днес опозицията в локалния парламент изиска оставката на кмета Добри Беливанов и разформироване на Общинския съвет....

Депутатът от Българска социалистическа партия Елена Йончева упрекна Добрев, че е обсебил всички финансови структури в общината. В намерено писмо до премиера Бойко Борисов Добри Беливанов през вчерашния ден написа, че кадруване, ползи и благосклонности стоят зад създалото се напрежение в Хасково. Промяната на партийното отношение към него изяснява с това, че е отменил опорочени състезания за назначения.
 Скандалът от Хасково се трансферира и в Парламента Скандалът от Хасково се трансферира и в Парламента
Скандалът в Хасково отекна и в пленарната зала по време на парламентарния надзор. От Българска социалистическа партия насочиха обвинявания в шуробаджанащина и спор на ползи...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР