Депутатът от ГЕРБ Антон Тодоров си направи дебелашка шега в

...
Депутатът от ГЕРБ Антон Тодоров си направи дебелашка шега в
Коментари Харесай

Владислав Горанов: Антон Тодоров си направи дебелашка шега

Депутатът от ГЕРБ Антон Тодоров си направи дебелашка смешка в диалога с телевизионния водещ Виктор Николаев. Това разяснява в предаването „ Тази сутрин” по bTV финансовият министър Владислав Горанов.

„ Беше малко отвън подтекста на диалога и се получи недоумение на това, което е желал да каже Тодоров. Той има доста колоритен език и го употребява във всевъзможни обстановки. Не може да му се отхвърли, че от време на време е много автентичен, само че в тази ситуация не уцели нито мястото, нито метода, по който да се пошегува с Виктор Николаев”, означи Горанов.

„ Ако гледаме безусловно думите, опасност имаше, само че в случай че ги гледаме в подтекста и смисъла, който е желал да вложи Антон Тодоров, не го разбирам по този начин. Той е един извънредно ерудиран мъж и не би си разрешил в ефир да изкаже такава опасност. Подобни закани не се вършат в ефир”, означи министърът.

По думите му по този начин или другояче позицията на Антон Тодоров е неприемлива. „ Не може да желаете от мен да го защитавам”, акцентира Горанов.

Министърът акцентира, че той, както и ГЕРБ, се разграничават от държанието му в ефира.

Антон Тодоров остава като депутат от гражданската квота на ГЕРБ, безапелационен беше Горанов. „ В българския парламент има хора с обвинявания, които стоят, ние приказваме дали острият език и неуместните смешки на Тодоров би трябвало да го извадят от политиката. Дайте да се държим сериозно”, прикани Горанов.

„ Не съм нито честен стожер в партията, нито в правителството”, означи Горанов, който сподели, че е бил изумен от нагнетяването на напрежението по тематиката.

Разговорът на Николаев с вицепремиера Валери Симеонов пък му се е сторил още по-безобиден от този с Антон Тодоров. Впоследствие реакцията на Симеонов е по-острата, сподели Горанов.

„ Той евентуално има своите причини, само че няма навика да се регистрира пред мен”, уточни министърът.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР