Депутатът от ДПС Юсеин Вейселов се е отказал сам от

...
Депутатът от ДПС Юсеин Вейселов се е отказал сам от
Коментари Харесай

Депутат от ДПС сам сдаде имунитета си, след като Гешев го поиска

Депутатът от Движение за права и свободи Юсеин Вейселов се е отказал самичък от имунитета си и е уведомил за това прокуратурата. Това заяви ръководителят на Народното събрание Никола Минчев по време на съвещанието на Народното събрание. 

Във вторник прокуратурата популяризира прессъобщение, в което се споделя, че основният прокурор Иван Гешев е внесъл в деловодството на 47-ото Народно заседание искане за събаряне на имунитета на народния представител, с цел да бъде продължено наказателното произвеждане против него.
Гешев изиска имунитета на народен представител от Движение за права и свободи
Главният прокурор Иван Гешев е внесъл в деловодството на 47-ото Народно заседание искане за събаряне на имунитета на националния визиите...
Прочети повече
Срещу Вейселов е импортиран обвинителен акт от окръжната прокуратура в Габрово за породена гибел по несъобразителност при злополука на пътя. На 22 октомври 2019 година, на път сред с. Кормянско и с. Петко Славейков, общ. Севлиево, шофирайки BMW той е нарушил разпоредбите за придвижване по пътищата и по несъобразителност предизвикал гибелта на насрещно движещ се велосипедист.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР