Депутатът от ДПС Хасан Адемов заяви, че партията ще участва

...
Депутатът от ДПС Хасан Адемов заяви, че партията ще участва
Коментари Харесай

Адемов: Има двоен стандарт във властта

Депутатът от Движение за права и свободи Хасан Адемов съобщи, че партията ще взе участие интензивно в разискването на бюджета за идната година. Той не посочи дали във вторник ще се записват, с цел да подкрепят кворума, когато стартира полемиката. Но разгласи, че при гласуването ще бъдат " срещу ", тъй като бюджетът е избирателен и неефикасен. Той цитира думи на ръководителя на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, че близо 6 милиарда лв. се наливат предизборно в нереформирани системи. А предвижданото нарастване с 10 % на заплатите на държавните чиновници, Адемов дефинира като " пазаруване на преданост с бюджетни средства ".

Ние не можем да поддържаме двойния стандарт, който съществува в ГЕРБ и Обединените патриоти, сподели още Адемов по Канал 3. Той напомни за дадените три оставки от министри на ГЕРБ поради злополуката при Своге и нежеланието на вицепремиерите от дребната коалиция да поемат политическа отговорност, даже и към този момент да е единствено " корупционно подозрение ".

За Валери Симеонов Движение за права и свободи има твърда позиция за оставката му, а Красимир Каракачанов " напира с бързи крачки да се причисли ". Има голямо разминаване на полезности сред ГЕРБ и Обединените патриоти, сподели още Адемов. По мотив признатия закон за медиите, импортиран от четирима депутати от Движение за права и свободи, Адемов сподели, че това е несъмнено достижение освен за Движението, само че и за цялата медийна среда, тъй като осветлява бранша.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР