Депутатът от ДПС Делян Пеевски осъди голямото нападение, предприето днес

...
Депутатът от ДПС Делян Пеевски осъди голямото нападение, предприето днес
Коментари Харесай

Пеевски осъди нападението на Хамаз над Израел: ДПС осъжда всяка форма на тероризъм

Депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски осъди огромното нахлуване, подхванато през днешния ден от палестинското придвижване Хамас против Израел, оповестиха от пресцентъра на партията.

 

С отвращение и яд осъждаме терористичното похищението на Хамас против хората на Израел. Изразяваме дълбоката си съпричастност към израелския народ и страна, се споделя в позиция на Пеевски.

 

Уродливото лице на тероризма за следващ път ни сподели какъв брой значим и безвъзвратен е цивилизационният ни избор и последователността ни в следването на евроатлантическите полезности, посочи той.

 

Делян Пеевски прикани премиера акад. Николай Денков и държавното управление да подхващат неотложно нужните дейности, с цел да приберат невредими блокираните на летището в Тел Авив българските жители, за които алармираха медиите.

 

Тези хора са изправени пред ужаса на тероризма, изплашени и безпомощни, без заслон, храна и вода, сподели депутатът от Движение за права и свободи. Основен и безвъзвратен дълг на всеки представител на властта е да се погрижи за здравето, живота и сигурността на българските жители в неволя, напомни Пеевски.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР