Депутатът от ДПС Делян Пеевски направи поредната си дневна сводка

...
Депутатът от ДПС Делян Пеевски направи поредната си дневна сводка
Коментари Харесай

Пеевски: На 15 декември ще имаме нова Конституция

Депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски направи следващата си дневна сводка и начерта проекта за приемане на измененията в Конституцията, препоръчани от " Продължаваме промяната - Демократична България ", ГЕРБ и Движение за права и свободи. 

" Реалното първо четене ще бъде на 6 декември в пленарната зала, по-късно на 13 декември ще има съвещание на Комисията по конституционните въпроси, на 14 декември ще се гласоподава на второ четене, а на 15 декември - на трето четене ", сподели през днешния ден пред публицисти в коридорите на Народното събрание Пеевски. 

В предходното Народно заседание на репортерите постоянно им се постановяваше да тичат след Пеевски, само че откогато парламентът се реалокира в остарялата постройка на Партийния дом той говори с медиите съвсем ежедневно, като тази заран самичък пристигна при публицистите.  

Делян Пеевски не вижда вид още в този момент да се събере болшинство от 180 народни представители, които да поддържат препоръчаните от " Продължаваме промяната - Демократична България ", ГЕРБ и Движение за права и свободи конституционни промени. Движение за права и свободи досега са водили диалози с всички парламентарни групи за измененията в Конституцията, но , изясни депутатът. 

Вчера Пеевски настоя . Същевременно Движение за права и свободи ще внесе искане за . На въпрос за какво му е толкоз значима църквата, Пеевски отговори:  " Всяка черква ни е значима, не може една черква да стои затворена. Благодаря на патриарха, въпросът беше решен. "
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР