Депутатът от ДПС Делян Пеевски е сред най-пошлите лица на

...
Депутатът от ДПС Делян Пеевски е сред най-пошлите лица на
Коментари Харесай

ВМА крие документите за даренията на Делян Пеевски. По негова воля конкретни медици получат дарени пари

Депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски е измежду най-пошлите лица на българския преход и политическото задкулисие. Затова жителите напълно основателно заподозряха, че цялата медийна акция към неговите дарения беше проведена с една единствена цел – да се почисти общественият облик на олигарха, чието име протестиращите в цялата страна скандират дружно с това на Борисов и Гешев. Това прави още по-наложителна инспекцията на законността на даренията на Пеевски и произхода на парите за тях.
Това написа журналистът Венелина Попова в новата си обява в " За Истината ", обвързвана с даренията на депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски по време на коронакрузата и отговорите на лечебните заведения, към които те бяха ориентирани.

Военно медицинка академия не е предоставила поисканите документите за даренията на Делян Пеевски, в случай че въобще ги има, излиза наяве от обявата. Информацията е поискана с редици заявки за достъп до социална информация.

Освен това донорът е изискал категорично той персонално да дефинира кои тъкмо медицински чиновници, коиот в множеството случаи са и с военне чин, ще получат паричин средства от него. Лично шефът на ВМА ген. Мутафчийски се е поинтересувал дали публицистите са удовлетворени от получения отговор, само че от ръководената от него институция са отказали да дават документите.

" Протестите, с искане за оставка на министър – ръководителя Бойко Борисов и основния прокурар Иван Гешев изместиха от фокуса на публичното внимание всички други обществени тематики, които слагат неуместни въпроси или разкриват злоупотреби със средства от бюджета и европейските фондове.

Мълчанието на виновните институции единствено ще удостовери съмненията, появили се в хода на това следствие, а точно – че даренията са съмнителни, недействителни и направени от рисков донор. ", написа още създателят на раздредването, което може да видите продробно ТУК.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР