Депутатът от Демократична България“ Ивайло Мирчев написа коментар във Facebook

...
Депутатът от Демократична България“ Ивайло Мирчев написа коментар във Facebook
Коментари Харесай

Мирчев: Ще ми е неприятно да мисля, че НСО работи различно за депутати и за обикновени граждани

Депутатът от „ Демократична България “ Ивайло Мирчев написа коментар във Фейсбук след направено питане по Закона за достъп до социална информация до Националната работа за защита. Той гласи следното:

„ Искам през днешния ден да ви попитам съгласно вас едно и също лице ли са жителят Ивайло Мирчев и депутатът Ивайло Мирчев? Понеже аз си мислех, че са един и същи човек, само че се оказа, че бъркам и съгласно Националната работа за защита /НСО/ разлика сред двамата въпреки всичко има. Сигурно по тази причина въпросите на жителя Мирчев, отправени към НСО, останаха три месеца без отговор, до момента в който не ги зададе депутатът Мирчев.

Говорим за едни и същи въпроси, свързани с януарската аудиенция на господин Гешев в Съединени американски щати и отправени от мен по Закона за достъп до социална информация /ЗДОИ/. Зададох ги за първи път на НСО като жител през февруари, само че отговор получих едвам когато възобнових питането си, към този момент като народен представител.

Ще ми е неприятно да мисля, че НСО работи друго за депутати и за елементарни жители. Попитах публично като депутат НСО за какво не са ми дали отговор на запитването като жител, само че НСО… не ми дадоха отговор. Затова считам още веднъж да се поинтересувам на какво се дължи тази разлика. И в случай че забавянето се окаже „ техническа “ неточност, ще чакам от НСО да излязат със мнение по какъв начин да не я позволяват повече. “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР