Депутатът от Делян Пeевски обяви, че министърът на финансите Асен

...
Депутатът от Делян Пeевски обяви, че министърът на финансите Асен
Коментари Харесай

Пеевски: ДДС-то за ресторантьорите остава 9%, бонус - донос отпада

Депутатът от Делян Пeевски разгласи, че министърът на финансите Асен Василев се е съгласил ДДС-ставката за ресторантьорите да остане 9 % и да отпадне предлагането за бонус при подаване на сигнал за укрити налози. 

" Да, министърът се съгласи. Единственото което му е настояването, ще направи среща с ресторантьорите за изсветляване на бизнеса. Иска оферти от тях, само че ние бяхме ясни – няма да се случи 20% за ресторантьорите ", сподели депутатът пред публицисти. 

Пеевски удостовери за среща с министъра на финансите, с Бойко Борисов и с, на която е контрактувано да се направи по този начин, че нито един от работещите във въглищните централи да не остане без работа и да бъдат ориентирани към държавно дружество, съобщи БНР. 

" Уточнихме да има цялостна претовареност на хората, които се освободят в държавно дружество. Да няма никой, който да остане без работа. Закриването да бъде 2038 година. И настрана ще им предложим - който не желае да отиде в това държавно дружество, 36 заплати еднократно незабавно ще се изплатят ", съобщи Пеевски. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР